Pensioen deelnemer

Pensioen is lastige materie. Zeker voor een werknemer die een pensioenregeling heeft. Wat is pensioen en op wat voor momenten moet een deelnemer aan een pensioenregeling actie ondernemen? Dat weten ze pas als hij of zij weet waar het over gaat.

Logisch dat een pensioendeelnemer over zijn pensioen een gesprek heeft met zijn adviseur. Om ervoor te zorgen dat dit gesprek zo efficient mogelijk verloopt, kunt u als adviseur vanaf nu de online klantvoorbereiding Pensioen voor de deelnemer inzetten.

Hoe werkt het?

Uw klant krijgt namens u een e-mail met daarin een unieke link. Deze link geeft toegang tot een selectie van relevante video's en vragen. Dit geeft de klant een goede voorbereiding op het eerste gesprek. En wij houden voor bij, wat de klant met de uitnodiging doet. Heel handig voor uw klantdossier.

Video's

De video's geven de klant de basiskennis die nodig is om het gesprek aan te gaan. Hieronder vindt u een voorbeeld van zo'n video.

Wat is pensioen?

 

Vragenlijst

De meest relevante eerste vragen worden in de voorbereiding aan de klant gesteld. De uitkomsten van de vragen krijgt de klant in de vorm van een samenvatting in zijn mailbox. Als adviseur ontvangt u zelf automatisch ook een kopie hiervan.

Dit leidt ertoe dat een klant weet wat de belangrijkste vragen zijn die gesteld worden. En zelf kunt u op voorhand al inschatten met wat voor soort klant u te maken krijgt.

Stuur aanvullende zaken mee

Stuur tegelijkertijd met de klantvoorbereiding, uw dienstverleningsdocumenten en eigen checklist van zaken die de klant mee moet nemen. Het zorgt ervoor dat uw klant goed voorbereid het gesprek aangaat

Dit alles wordt mogelijk door nu een abonnement af te sluiten.

Probeer Eerstestap.nl nu 30 dagen gratis


Deze klantvoorbereiding Pensioen voor deelnemers is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Zo werkt Pensioen

.

 


Copyright © 2020 Eerstestap.nl B.V. Alle rechten voorbehouden.  Proclaimer | Gebruikersvoorwaarden