Hoe werkt het?

U maakt een afspraak met een klant. U stuurt de klant een link middels een e-mail. De klant klikt op de link en start de voorbereiding. Eerst bekijkt deze de video's over het onderwerp. Hiermee verhoogt de klant zijn basiskennis over het onderwerp.

Daarna beantwoord de klant een bondige vragenlijsten en download de handige checklist. 

Het gevolg voor u als adviseur? U krijgt hierdoor een effectiever gesprek met de klant. Zo bespaart u tijd en geld.

En er is meer!

We stellen onze hele videotheek tot uw beschikking. Daarin zitten op dit moment 44 video's! Gebruik de video's in de marketing-mix. Stuur een relevante video in een nieuwsbrief, plaats hem op de website of deel hem in social media. Als een klant naar aanleiding van de video meer wil weten, dan nemen ze contact met u op. Zo blijft u zichtbaar en krijgt u uit uw netwerk weer nieuwe afspraken.

Dashboard

Wat klanten doen binnen de klantvoorbereiding registreren we in een dashboard. Hiermee hebt u inzichtelijk welke video's de klant heeft gezien, hoe lang hij/zij naar de video's hebben gekeken en in hoeverre ze de vragenlijst hebben ingevuld.

Het dashboard is zowel handig voor je adviesgesprek als voor het klantdossier. Het dashboard ondersteunt u als adviseur in het geval van compliant zijn in je advies.

Zet onze middelen actief in en merk hoe positief uw klanten hierop zullen reageren. Wij weten en meten dat het werkt.

Dit alles wordt mogelijk door nu een abonnement af te sluiten.

Probeer Eerstestap.nl nu 30 dagen gratis


Copyright © 2019 Eerstestap.nl B.V. Alle rechten voorbehouden.  Proclaimer | Gebruikersvoorwaarden