Pensioen voor werkgevers

Pensioen is voor veel werknemers een heel belangrijke arbeidsvoorwaarde. Een  werkgever heeft het beste voor met de mensen die voor hem werken. Zij komen naar u voor een goed advies voor een pensioenregeling. 

Een goede beslissing hierover kan een klant pas maken als deze begrijpt wat het inhoudt én als deze een goed advies heeft gekregen.

Logisch dat een klant over een pensioenregeling voor de onderneming, een gesprek heeft met zijn adviseur. Om ervoor te zorgen dat dit gesprek zo efficient mogelijk verloopt, kunt u als adviseur vanaf nu de online klantvoorbereiding pensioen voor werkgevers inzetten.

Hoe werkt het?

Uw klant krijgt namens u een e-mail met daarin een unieke link. Deze link geeft toegang tot een selectie van relevante video's en uw inventarisatielijst. Dit geeft zowel de klant, als u een goede voorbereiding op het eerste gesprek. En wij houden voor bij, wat de klant met de uitnodiging doet. Heel handig voor uw klantdossier.

Video's

De video's geven de klant de basiskennis die nodig is om het gesprek met u aan te gaan. Hieronder vindt u een voorbeeld van zo'n video.

Waarom een pensioenregeling?

Vragenlijst

De meest relevante eerste vragen worden in de voorbereiding aan de klant gesteld. De uitkomsten van de vragen kan de klant opslaan en direct ook aan u mailen.

Dit leidt ertoe dat een klant weet wat de belangrijkste vragen zijn die gesteld worden. En zelf kunt u op voorhand al inschatten met wat voor soort klant u te maken krijgt.

Stuur aanvullende zaken mee

Stuur tegelijkertijd met de klantvoorbereiding, uw dienstverleningsdocumenten en eigen checklist van zaken die de klant mee moet nemen. Het zorgt ervoor dat uw klant goed voorbereid het gesprek aangaat.

Dit alles wordt mogelijk door nu een abonnement af te sluiten.

Probeer Eerstestap.nl nu 30 dagen gratis

Copyright © 2020 Eerstestap.nl B.V. Alle rechten voorbehouden.  Proclaimer | Gebruikersvoorwaarden