AOV voor ondernemers

Arbeidsongeschiktheid is een belangrijk onderwerp voor een ondernemer, waarbij het heel belangrijk is dat hij of zij weet waar het over gaat. Het gaat immers om een risico dat je moet afwegen. Een goede beslissing hierover kan een ondernemer pas maken als deze begrijpt wat het inhoudt én als deze een goed advies heeft gekregen.

Logisch dat een ondernemer over arbeidsongeschiktheid een gesprek heeft met zijn adviseur. Om ervoor te zorgen dat dit gesprek zo efficiënt mogelijk verloopt, kun je als adviseur de online klantvoorbereiding AOV inzetten.

Hoe werkt het?

Jouw klant krijgt namens jou een e-mail met daarin een unieke link. Deze link geeft toegang tot een selectie van relevante video's en vragen. Dit geeft de klant een goede voorbereiding op het eerste gesprek. En wij houden voor jouw klantdossier bij, wat de klant met de uitnodiging doet. 

Video's

De video's geven de klant de basiskennis die nodig is om het gesprek aan te gaan. Hieronder vind je een voorbeeld van zo'n video.

Waarom een AOV?

 

Vragenlijst

De meest relevante eerste vragen worden in de voorbereiding aan de klant gesteld. De uitkomsten van de vragen krijgt de klant in de vorm van een samenvatting in zijn mailbox. Als adviseur ontvang je zelf automatisch ook een kopie hiervan.

Dit leidt ertoe dat een klant weet wat de belangrijkste vragen zijn die gesteld worden. En zelf kun je op voorhand al inschatten met wat voor soort klant je te maken krijgt.

Stuur aanvullende zaken mee

Stuur tegelijkertijd met de klantvoorbereiding, jouw dienstverleningsdocument en eigen checklist van zaken die de klant mee moet nemen. Het zorgt ervoor dat jouw klant goed voorbereid het gesprek aangaat.

Ga nu direct van start! En profiteer van de gave gesprekken die je met goed voorbereide klanten kunt hebben.

Probeer Eerstestap.nl nu 30 dagen gratis

 Copyright © 2020 Eerstestap.nl B.V. Alle rechten voorbehouden.  Proclaimer | Gebruikersvoorwaarden